Satengbånd med tilpasset trykk Satengbånd med tilpasset logotrykk - perfekt for en rekke ulike formål. Kan bestilles i ulike lengder og med mange forskjellige lekre farger.   Minstebestilling for satengbånd med trykk på én side er 100 meter Satengbånd med tilpasset trykk - Topp kvalitet

Papirposer med logotrykk

Mer enn 3000 kunder i Norden

Satengbånd med trykk


Satengbånd med tilpasset logotrykk - perfekt for en rekke ulike formål. Kan bestilles i ulike lengder og med mange forskjellige lekre farger.

Satengbånd med tilpasset trykk - Topp kvalitet
Satengbånd med personlig logo

 

Våre satengbånd er 1,5 cm brede, og vi tilbyr bånd i 10 ulike farger.

 

Minstebestilling for satengbånd med trykk på én side er 100 meter.Satengbånd med tilpasset trykk - Topp kvalitet

  • Det største utvalget av papirposer i Estland
  • Gratis trykkforberedelse
  • Spesialtilpassede papirposer med trykk fra 50-100 stk.
Dine spørsmål besvares av

JANA
Salgsleder

KATJA
Salgsleder


Tlf.: (+47) 215 43 238
E-post:

Skriv til oss


Ettersom vi holder til i Estland, ber vi om din forståelse for at kommunikasjon med oss vil foregå på Engelsk. Til gjengjeld streber vi etter å alltid gi deg den beste kundeservicen, de laveste prisene, og gode betingelser.


Beskriv
ønskene dine

Beskriv dine behov, så foreslår vi de beste produktene for deg. Vi streber etter å alltid finne de beste løsningene for deg, og om du har det travelt, gjør vi også hva vi kan for å nå dine tidsfrister.


Vi forbereder
grafikkdesign

Når du godtar vårt pristilbud, og sender grafikken du ønsker trykket, gir vi deg en grafisk fremstilling av det endelige resultatet. Dette er gratis, og det gir deg et inntrykk av hvordan det ferdige produktet vil se ut.


Rask produksjon

Vi har kort produksjonstid, og frakt fra Estland til Norge tar normalt sett 5-7 virkedager.


Gratis frakt*
til Norge

Vi benytter oss av fraktselskapet DPD for leveranse til Norge. Levering av din bestilling er gratis, og forsendelsen kan spores på nett.


Det største utvalget

Vi har det største utvalget av papirposer i Estland. Vi tilbyr gratis trykkforberedelse, og spesialtilpassede papirposer med trykk ved bestilling over 50 stk.

"Salgsassistenten min mottok handleposene i konseptbutikken vår tidligere i dag. Jeg har nettopp fått sett posene, og de ser helt fantastiske ut! Tusen takk for den gode handelen, og selvfølgelig også for de flotte posene!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
 "Posene ser utrolig bra ut!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har bestilt poser fra Dispak siden 2007. Vi har alltid mottatt produkter av høyeste kvalitet, sammen med god kundeservice og konkurransedyktige priser."

Anton
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Satengbånd med tilpasset trykk

Satengbånd med personlig logo   Våre satengbånd er 1,5 cm brede, og vi tilbyr bånd i 10 ulike farger   Minstebestilling for satengbånd med trykk på én side er 100 meter Satengbånd med tilpasset logotrykk - perfekt for en rekke ulike formål. Kan bestilles i ulike lengder og med mange forskjellige lekre farger.

Satengbånd med tilpasset trykk - Topp kvalitet

Satengbånd med tilpasset logotrykk - perfekt for en rekke ulike formål. Kan bestilles i ulike lengder og med mange forskjellige lekre farger.
DISPAK OÜ / Tlf.: (+47) 215 43 238 /