Grå resirkulerte handlenett Grå handlenett fremstilt av 140g bomull. Minstebestilling for resirkulerte handlenett med eller uten trykk er 50 stk.     Størrelse: 38 x 42 cm Lange bomullshåndtak       Om du ønsker å bestille et større antall grå resirkulerte handlenett, eller om du ønsker trykkdesign i flere farger, er det bare å kontakte oss Grå resirkulerte handlenett

Papirposer med logotrykk

Mer enn 3000 kunder i Norden

Grå resirkulerte handlenett


Grå handlenett fremstilt av 140g bomull.
Minstebestilling for resirkulerte handlenett med eller uten trykk er 50 stk.

Se prisliste 

Grå resirkulerte handlenett
Grå resirkulerte handlenett

 

Resirkulerte handlenett av 85% gjenvunnet økologisk bomull og 15% gjenvunnet polyester.

 

Priser fra 1,70 € , inkludert frakt.

 

I tabellen under kan du se prisen for bestillinger mellom 50 og 1000 stk.

I første rad ser du priser for resirkulerte handlenett uten trykkdesign, og i andre rad ser du priser for ensfarget trykk på én side av handlenettene.

 

 

Antall

50 stk

100 stkl

200 stk

300 stk 

500 stk

1000stk

Handlenett 

3,50  €/stk

2,50 €/stk

2,30€/stk

2,10 €/stk

2,00 €/stk

1,80 €/stk

Trykk

1,90 €/stk

1.15 €/stk

1.00 €/stk

0,80 €/stk

0,70 €/stk

0,55 €/stk


  

Prisene inkluderer frakt til deg i Norge, men er uten MVA. 

I Norge må du betale 25% norsk MVA, samt eventuelle lokale skatter og avgifter (få ytterligere informasjon fra tollmyndighetene). 

 

Størrelse: 38 x 42 cm

Lange bomullshåndtak

 

 

 

Om du ønsker å bestille et større antall grå resirkulerte handlenett, eller om du ønsker trykkdesign i flere farger, er det bare å kontakte oss.Grå resirkulerte handlenett

  • Det største utvalget av papirposer i Estland
  • Gratis trykkforberedelse
  • Spesialtilpassede papirposer med trykk fra 50-100 stk.
Dine spørsmål besvares av

JANA
Salgsleder

KATJA
Salgsleder


Tlf.: (+47) 215 43 238
E-post:

Skriv til oss


Ettersom vi holder til i Estland, ber vi om din forståelse for at kommunikasjon med oss vil foregå på Engelsk. Til gjengjeld streber vi etter å alltid gi deg den beste kundeservicen, de laveste prisene, og gode betingelser.


Beskriv
ønskene dine

Beskriv dine behov, så foreslår vi de beste produktene for deg. Vi streber etter å alltid finne de beste løsningene for deg, og om du har det travelt, gjør vi også hva vi kan for å nå dine tidsfrister.


Vi forbereder
grafikkdesign

Når du godtar vårt pristilbud, og sender grafikken du ønsker trykket, gir vi deg en grafisk fremstilling av det endelige resultatet. Dette er gratis, og det gir deg et inntrykk av hvordan det ferdige produktet vil se ut.


Rask produksjon

Vi har kort produksjonstid, og frakt fra Estland til Norge tar normalt sett 5-7 virkedager.


Gratis frakt*
til Norge

Vi benytter oss av fraktselskapet DPD for leveranse til Norge. Levering av din bestilling er gratis, og forsendelsen kan spores på nett.


Det største utvalget

Vi har det største utvalget av papirposer i Estland. Vi tilbyr gratis trykkforberedelse, og spesialtilpassede papirposer med trykk ved bestilling over 50 stk.

"Salgsassistenten min mottok handleposene i konseptbutikken vår tidligere i dag. Jeg har nettopp fått sett posene, og de ser helt fantastiske ut! Tusen takk for den gode handelen, og selvfølgelig også for de flotte posene!"

Tim Meicker
Copenhagen Kasbah
 "Posene ser utrolig bra ut!"

Monica Stålvang Lange
Designer, Norge
"Vi har bestilt poser fra Dispak siden 2007. Vi har alltid mottatt produkter av høyeste kvalitet, sammen med god kundeservice og konkurransedyktige priser."

Anton
Hotel Telegraaf

FastLion CMS

Grå resirkulerte handlenett

Se prisliste  Grå resirkulerte handlenett   Resirkulerte handlenett av 85% gjenvunnet økologisk bomull og 15% gjenvunnet polyester   Priser fra  1,70 €  , inkludert frakt Grå handlenett fremstilt av 140g bomull.Minstebestilling for resirkulerte handlenett med eller uten trykk er 50 stk.

Grå resirkulerte handlenett

DISPAK OÜ / Tlf.: (+47) 215 43 238 /